Bank voor de klas is open voor registratie! Een gastles geven of aanvragen? Meld je aan als gastdocent of school!

Bank voor de klas is open voor registratie! Een gastles geven of aanvragen? Meld je aan als gastdocent of school!

Gezamenlijk platform
voor financiële educatie
door banken

Spaarchallenge

07 maart 2018

Voor ouders en leerkrachten

De Spaarchallenge hoort bij Bank voor de klas, het programma voor financiële educatie van 17 banken. Uw kind heeft onlangs een gastles Bank voor de klas gehad, van een bankmedewerker. In die les leren kinderen uit de groepen 6,7 en 8 spelenderwijs omgaan met geld.

07 maart 2018

Spelregels

Bank voor de klas verloot een mooie prijs onder deelnemers aan de Spaarchallenge. Hoe leuk is dat!? Om kans te maken op die prijs, zijn er deze spelregels:

  • Het gaat om een Spaarchallenge door een klas/groep of door meerdere klassen/groepen. Niet om een challenge door één iemand.
  • Het gaat om een Spaarchallenge van een basisschool die wordt geregistreerd op bankvoordeklas.nl in de periode vanaf 1 oktober 2018 tot en met 1 juni 2019.
  • De prijs is bestemd voor de klas of school. Je kunt ook alleen meedoen, voor je eigen spaardoel, maar dan maak je geen kans op de prijs.
  • In juni 2019 trekt Bank voor de klas een winnaar uit de in de bovenstaande periode geregistreerde challenges. De winnaar krijgt in juni vanzelf bericht.
  • De prijs is een geldbedrag voor een feestje voor de klas. De winnende klas maakt zelf een begroting (wat gaan jullie doen en hoeveel kost dat?). Leuk en leerzaam!
11 december 2017

Doe mee met de Cash Quiz Spaarchallenge 2020!

Samen sparen met de klas voor een gezamenlijk gekozen doel. Met de spaarchallenge houd je overzicht over je spaarproject en leer je van andere klassen die meedoen. Registreren voor de Spaarchallenge 2020 kan vanaf 1 oktober.

11 december 2017

Kun jij goed sparen?

Doe dan mee met je klas aan de Spaarchallenge. Dan spaar je samen voor een gezamenlijk gekozen doel. Met de Spaarchallenge houd je overzicht over je spaarproject. Ook leer je van andere klassen die meedoen aan de Spaarchallenge.

Hoe doe je mee?

Registereer jullie Spaarchallenge op deze website. Dat kan vanaf 12 maart 2018. In deze folder lees je alvast hoe de Spaarchallenge werkt.

Alvast inspiratie opdoen?

Wil jij alvast ideeën opdoen voor jullie eigen spaarchallenge? bekijk dan onderstaande video!