Bank voor de klas is open voor registratie! Een gastles geven of aanvragen? Meld je aan als gastdocent of school!

Bank voor de klas is open voor registratie! Een gastles geven of aanvragen? Meld je aan als gastdocent of school!

Gezamenlijk platform
voor financiële educatie
door banken

Uncategorised

07 juli 2023

Winnaars

20 februari 2023

Veelgestelde vragen

Ben je op zoek naar een antwoord op een van onze veelgestelde vragen? Je vindt deze gecategoriseerd op onderwijs niveau en doelgroep op een van de onderstaande pagina's:

26 oktober 2021

Welkom gastdocent!

Op het moment zijn wij nog druk bezig met de ontwikkeling van 'Mijn Bank voor de klas'. Hierdoor is het nog niet mogelijk om je huidige registraties in te zien.

Binnenkort ontvang je van ons een bericht met daarin een link naar je eigen 'Mijn Bank voor de klas' omgeving. Houd je mailbox dus goed in de gaten!

01 februari 2021

Voorbeeldbrief van gastdocent naar leerkracht

Onderstaand een voorbeeldmail van de gastdocent aan de leerkracht. Deze mail is bedoeld voor de klas(sen) waarmee je in 2020 een afspraak had gemaakt. Pas de tekst aan zoals het jou het beste uitkomt.


Onderwerp: gastles Bank voor de klas

Beste leerkracht,

Ik zou vorig jaar een gastles Bank voor de klas geven in jouw klas. Dat was in de Week van het geld 2020. Maar vanwege corona ging de gastles helaas niet door.

Van 22 t/m 26 maart is de Week van het geld 2021. Bank voor de klas gaat wel door, maar vanwege corona helemaal online.

Op 22 maart komt er een prachtige online Cash Quiz beschikbaar op bankvoordeklas.nl.

Helaas kan ik de les met de Cash Quiz niet persoonlijk geven.

Vanaf 22 maart kun jij de Cash Quiz zelf spelen met je klas, via het Digibord.

  • De online Cash Quiz wordt zo aangepast, dat ik als gastdocent online in gesprek kan gaan met jou en de klas. Dit gesprek duurt maximaal 15 minuten. Het gaat via MS Teams of Zoom.
  • Daarna speel jij de quiz met de klas. De quiz zelf duurt ongeveer 45 minuten.

Lijkt jou dit leuk en heb je ruimte in je agenda? Dan maak ik graag met jou een afspraak in de periode van 22 maart t/m 11 juni om de Cash Quiz te spelen! Zodat kinderen, ondanks alle coronamaatregelen, toch op een speelse manier leren over (verstandig) omgaan met geld.

Ik heb er erg veel zin in! Samen zorgen we voor een leuke les over omgaan met geld en jullie klas maakt kans op een educatieve prijs van 250,-. Kijk voor meer informatie op bankvoordeklas.nl

Met vriendelijke groeten,

04 maart 2020

Sing-a-song Challenge

Vanaf maandag 23 maart start de Cash Quiz Sing-a-song-challenge!

Kinderen die een gastles hebben gehad, kunnen een filmpje insturen waarin ze ‘Geldplan’ van Yes-R rocken! Vanaf 23 maart vind je op deze pagina de karaokeversie van ‘Geldplan’. Plus hoe je meedoet!
07 november 2019

Geldtype test

 

27 september 2018

Hoe gaat Bank voor de klas om met persoonsgegevens?

Bank voor de klas is ontwikkeld door de Nederlandse Vereniging van Banken. De NVB hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. In het privacy statement geeft de NVB heldere en transparante informatie over de omgang met persoonsgegevens. De wijze waarop Bank voor de klas omgaat met persoonsgegevens, is dezelfde als de wijze waarop de NVB als organisatie omgaat met persoonsgegevens. U leest daar mee over in het privacy statement van de NVB, zie nvb.nl/privacy

27 februari 2018

Aanmelden Basisschool

Welkom docent,

Het aanvragen van een gastles voor de Week van het geld 2020 is vanaf 16 september 2019 mogelijk, houde de website daarom goed in de gaten.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

27 februari 2018

Gastles geven

Beste Gastdocent,

Het registreren van een gastles in de Week van het geld 2019 is helaas niet meer mogelijk. Op dit moment worden alle scholen in ons systeem voorzien van een gastdocent en worden de lesmaterialen gereed gemaakt voor verzending. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit jaar niet gelukt? Vanaf oktober 2019 kun je je gastles voor de Week van het geld 2020 registreren!

27 februari 2018

Welkom bij het Bank voor de klas gastlessensysteem

Fijn dat je een gastles gaat geven! Via dit gastlessensysteem kunnen bankmedewerkers vanaf 16 september 2019 een of meer gastlessen registreren. Je ontvangt hiervoor een inlogcode van je bankcoördinator

29 januari 2018

Bedankt voor je aanmelding

We hebben je aanmelding ontvangen, een medewerker van Bank voor de klas neemt je aanvraag binnen 2 werkdagen in behandeling.

Heb je per ongeluk een aanmelding gedaan terwijl je al een afspraak hebt met een gastdocent, neem dan zo snel mogelijk contact op via support

29 januari 2018

Bedankt voor je bericht

We hebben je aanmelding ontvangen. Je gastles is nu voor gastdocenten te vinden. Zodra er een match plaats vind ontvang je hiervan bericht.

Heb je per ongeluk een aanmelding gedaan terwijl je al een afspraak hebt met een gastdocent, neem dan zo snel mogelijk contact op via support

21 december 2017

gastlessen geregistreerd

1 8 7 0
15 december 2017

Disclaimer

De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) heeft de op deze website getoonde informatie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. De Nederlandse Vereniging van Banken geeft geen enkele garantie noch aanvaardt zij enigerlei aansprakelijkheid voor de inhoud van dergelijke sites.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal en logo's zijn eigendom van of in licentie bij de Nederlandse Vereniging van Banken en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/ of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de Nederlandse Vereniging van Banken.

11 december 2017

Doe mee met de Sing-a-Song challenge van Bank voor de klas

Er zijn van die liedjes die in je hoofd blijven zitten…. Dat geldt zeker voor het liedje ‘Spaarplan’ van Yes-R! En dat is maar goed ook want het liedje zit vol met tips om goed om te gaan met geld.

Maak een cover van Spaarplan en doe mee met de Sing a Song challenge van Bank voor de klas. Dat kan alleen, samen met je besties of met je hele klas! Wie weet is jouw cover wel zo goed dat we hem op onze website plaatsen. En je maakt kans op een meet & greet met Yes-R waarbij jullie samen Spaarplan zingen. Natuurlijk krijg je daar een opname van mee!

Hoe maak je nou zo’n cover? Laat je inspireren door de voorbeelden die we hier voor je plaatsen. Mylene en Rosanne trappen deze week af met een geweldige versie:

Cover Sing a Song Challenge - Mylene en Rosanne

Cover Sing a Song Challenge - Céline Dib

Bank voor de klas presenteert: SPAARPLAN door Mylene en Rosanne! Volg onze socials om op de hoogte te blijven over nieuwe covers van ’Spaarplan’ van Yes-R.

Rock jij 'Spaarplan' van Yes-R?

Doe mee en win!